About istanbul petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimension az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Özellikle tek bir petek ısınmıyor ise havasını almak gerekir ki bu işlem için kombiniz açık durumda olsun ve elinizde bir kova su tahliye kısmında peteğin havasını alınız.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa trouble kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa trouble tesisattan kaynaklanıyordur.

You're using a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to a less complicated Edition to give you the most effective working experience.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Kalorifer tesisatı şu tesisatı doğalgaz tesisatı (sertifikalı firma) kombi bakım arıza petek temizliği Herkez bildiği işi yapacak 23 yıllık tecrübe ile hizmet vermekteyiz

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de eviniz bizim evimiz gibidir.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Tesisat temizliği hizmeti sırasında firmamız son derece üstün niteliklerde hizmetler vermektedir. Kalite standartlarımız yüksek olup bu süreçte istanbul petek servisi en iyi şekilde petek temizleme ve yıkama hizmetleri vermekteyiz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile 7/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere propertyımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt istanbul petek servisi vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Merhaba kombi petek temizliği kombi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar istanbul petek servisi çAlright dikkat edilmesi gerekir. Eğer petek servisi ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde istanbul petek servisi yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page